Domů » Petrželová rýže na způsob rizotta, Angurinas,gambas, zelenina.

Petrželová rýže na způsob rizotta, Angurinas,gambas, zelenina.

Suroviny na dvě porce:

160 g celozrnné rýže

300 g Angurinas
150 g Gambas

1 cibule

3 stroužky česneku

1 🥑 avokádo

1/2 cukety

Velkou hrst zelené petrželky

Cherry rajčátka

Sůl, pepř, semínka Černuchy.

Olivový olej

Příprava jídla:

Rýži ráno namočit s 3x vody a potom ji ve stejné vodě uvařit do měkka,tak,aby v ni ještě zůstala tekutina

Po uvaření smichat s nasekanou petrželkou a olivovým olejem.Osolit.

Na pánvi orestujte cibuli a cuketu.Potom přidejte angurinas a gambas.Nechte spolu osmahnout.

Česnek osmažit zvlášť a přidat navrch.

Servírovat s rajčátky, opepřit a posypat semínky Černuchy.

Avokádo 🥑 nakrájet a přidat na talíř.

Výživné a lehké jidlo.

Instagram,tam najdete více fotek tohoto a jiných jídel.

Instagram:drahomira_tonerova

Dobrou chuť!

Komentáře

Translate »
Přejít nahoru