Suroviny na dvě porce:
400 gr Žampiony
500 gr Chřest
2 Stroužky česneku
Hrstka cherry rajčátek
Petrželka
Máslo, olivový olej
Chléb, pečivo.
Jednoduchá příprava:
Zahřát 2 pánve, dát na každou kousek másla a lžíci olivového oleje.
Na jedné restovat houby s jedním nakrájeným stroužkem česneku.
Na druhou pánev dát restovat chřest a u něj pro vůní jeden stroužek česneku, který se před podáváním odstraní.
Ke konci ke chřestu dát prohřát napůlky rozkrájena rajčátka a sůl s pepřem.Nechat chvilku stranou a dokončit houby, které v závěrečné fázi osolit a opepřit.
Nasekat petrželku, promíchat.
Podávat můžete s chlebem a pečivem.
Celková příprava max. 20 minut.
Dobrou chuť!
Sůl, pepř