Domů » Odpolední svačina,nebo včasná večeře.

Odpolední svačina,nebo včasná večeře.

Suroviny na dvě porce:

400 gr Žampiony

500 gr Chřest

2 Stroužky česneku
Hrstka cherry rajčátek

Petrželka

Máslo, olivový olej

Chléb, pečivo.

Jednoduchá příprava:

Zahřát 2 pánve, dát na každou kousek másla a lžíci olivového oleje.

Na jedné restovat houby s jedním nakrájeným stroužkem česneku.

Na druhou pánev dát restovat chřest a u něj pro vůní jeden stroužek česneku, který se před podáváním odstraní.

Ke konci ke chřestu dát prohřát napůlky rozkrájena rajčátka a sůl s pepřem.Nechat chvilku stranou a dokončit houby, které v závěrečné fázi osolit a opepřit.
Nasekat petrželku, promíchat.

Podávat můžete s chlebem a pečivem.

Celková příprava max. 20 minut.

Dobrou chuť!

Sůl, pepř

Komentáře

Translate »
Přejít nahoru