Suroviny na dvě porce:
1 velký svazek ředkviček (cca 300 gr)
Vývar (dala jsem masový,ale použijte co Vám chutná).Podle výsledné hustoty kolem 400-500 ml vývaru
8 kusů kvalitního taveného sýra (1=15,6 gr)
1 cibule
Kousek pórku
1 malý tuřín ( měla jsem doma,tak aby nezbyl,ale nemusí být)
Sůl a barevný čerstvě mletý pepř.
Olivový olej
Postup:
Na oleji orestovat cibuli, pórek a ředkvičky.
Posolit, opepřit a zalít vývarem.
Vařit 20-30 minut,potom rozmixovat tyčovým mixérem a na závěr rozmixovat tavené sýry.
Podávat s bagetou,nebo celozrnným chlebem.Navrch pro dekoraci pár plátků čerstvé ředkvičky a čerstvě mletý barevný pepř.
Přeju dobrou chuť.