
Suroviny:
Velké bílé fazole ve skle bez aditiv.
Olivový olej
Cherry rajčátka
3 lžíce tomato frito
3 stroužky česneku
Hrst drobných těstovin třeba nudličky.
Čerstvé slávky.
2 bobkové listy
Pepř (sůl nedáváme neboť slávky obsahují sůl).
Zpracování pokrmu:
Na velké pánvi orestujeme česnek s rajčátky a poté přidáme těstoviny.Hned po té fazole.
Mezitím si na páře uvaříme slávky cca 3 minuty.Jen tak bez vody, neboť slávky vodu pustí.
Po schladnuti slávky vyloupeme a dáme je navrch dusiciho se pokrmu.
Nudličky potřebují krátkou dobu a bude li třeba,prileme do pánve přes síto trochu zbylé tekutiny po slávkach.
Pánev zakryjeme poklicí,vypneme sporák a necháme dojít do změknutí těstovin.
Dobrou chuť!








