Suroviny:
Korpus:
1 hrnek 200 ml hladké mouky
1/2 hrnku třtinového cukru
2 lžíce kakaa
Perníkové koření podle chuti
1/2 prášku do pečiva
1/2 hrnku mléka
1/4 oleje
1 vejce
150 g rozmrazenych malin
Příprava korpusu:
Suché suroviny smíchat,potom přidat ostatní a nakonec přidat maliny.
Formu 26 cm vymazat máslem, těsto do ní přemístit a dát do vyhřáté trouby na 180 stupňů Celsia.
Péct 25 minut.
Krém:
200 g polotučného tvarohu
1 kelímek zelený SKYR
1 kelímek mascarpone
1/2 plechovky kokosové smetany
Podle chuti sladit agáve sirupem. ztuzovace šlehačky
1/ 2 balíčku ztužování šlehačky
Vše spolu krátce ušlehat a dát na vychladlý korpus.
Nechat vychladit a na vrch ozdobit cerstvymit malinami.
Dobrou chuť!