Domů » Mandlový koláč s broskvemi.

Mandlový koláč s broskvemi.

Suroviny:
  • Hrnek=200 ml
  • 1 hrnek ovesných vloček
  • 1 a 1/2 hrnku hladké mouky
  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • 3 lžíce třtinového cukru
  • 2 vejce
  • Hrst laminované mandle
  • 2 hrnky kefíru
  • 1/2 hrnku olivový olej
  • Špetka soli
  • 1 velká konzerva broskví

Příprava koláče.

Suché suroviny smícháme

a přidáváme další tekuté suroviny.

Broskve scedíme.

Do malé dortové formy dáme na dno dvojitý pečící papír (kvůli promáčení),

na něj nasypeme plátkové mandle a poklademe broskve.

Zalijeme připraveným těstem a dáme péct do vyhřáté trouby na 160 stupňů Celsia.

Pečeme cca 50 -60 minut dle vaší trouby.

Výsledný koláč je nadýchaný a příjemně vláčný!

Dobrou chuť!

Komentáře

Translate »
Přejít nahoru