Dnes je neděle a mám připravený dezert.
Příprava čokoládových řezů:
Suroviny:
1 hrnek =200 ml
3 vejce velikosti L
1/2 hrnku třtinového cukru
1 a půl hrnku hladké mouky
1 prášek do pečiva
1/2 hrnku oleje
1/2 hrnku mléka
3-4 lžíce 100% kakaa
1 kelímek ricotty
200 ml smetany ke šlehání
Agáve sirup
Vejce s cukrem vyšlehat a potom šlehat s olejem.
Mouku s kakaem, práškem do pečiva prosít a přimíchat metličkou ručně.
Péct na velkém plechu na pečícím papíře.
Po vychladnutí překrojit na půl a namazat krémem z ricotty a smetany s trochou agáve sirupu.
Krém namazat i navrch a posypat kakaem.
Dobrou chuť!
Hezký zbytek neděle!