Suroviny:
Korpus:
3 vejce XL
2 lžíce třtinového cukru
2 lžíce hladké mouky
3 lžíce 💯 % kakaa
1 lžička kypřícího prášku
2 lžíce oleje
Krém:
1 mascarpone
1 ricotta
100 -200 g rozpuštěné bílé čokolády,podle toho jak chcete mít krém sladký.
Příprava dortiku:
Vejce s cukrem vyšlehat do hustého krému,potom olej a pak ručně přimíchat prosatou mouku,kakao s kypřícím práškem.
Péct v dortové forme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů Celsia cca 20 min .
Po vychladnutí namazat krémem.
Mascarpone,ricotta , rozpuštěna čokoláda, vše spolu krátce prošlehat.
Natřít na korpus a podle chuti dát navrch čerstvé ovoce.
Nechat vychladit a můžete konzumovat 😋😋💪💪🙋
Dobrou chuť!