Domů » Zeleninový salát s jáhly a roštěnou na grilu.

Zeleninový salát s jáhly a roštěnou na grilu.

Suroviny na dvě porce:

100 g jáhel

300 g roštěné

1/2 čerstvého fenyklu
1 🥕 mrkev
1/2 červené cibule
1/2 cukety
1/2 červené papriky
1 🥑 avokádo
Hrstka cherry rajčátek
Sůl a pepř

Příprava jídla:

Jáhly 2x spařit horkou vodou, propláchnout vodou studenou a namočit přes noc.

Druhý den je vařte 20 -30 minut.

Zeleninu nasekat na drobno a smíchat s uvařenými jáhly.

Roštěnou opéct z každé strany 2-3 minuty ( podle výšky masa).

Podávat vše na jednom talíři.

Dobrou chuť!

Komentáře

Translate »
Přejít nahoru