Suroviny na dvě porce:
160 g těstovin
200 g žampionů
1 svazek mladého zeleného chřestu
100 ml drcených rajčat
1/2 cibule
30 g strouhaného parmazánu
1 mladý zelený česnek
1 chilli paprička
Černý kmín, sůl a pepř
Olivový olej
Příprava jídla:
Těstoviny uvařit ve slané vodě podle návodu.
Na pánvi orestovat cibuli,houby, spodní stonky chřestu,chilli papričku, přidat sůl, pepř a černý kmín.
Do tohoto základu zamíchat strouhaný parmazán, přidat 100 ml drcených rajčat a 100 ml vody ve které se vařily těstoviny.
Vše společně promíchat a nechat chvilku přikryté,aby se suroviny spolu propojily.
Křehké vršky chřestu spařit 1 minutu v páře a dát na vrch jídla.
Dobrou chuť!