Suroviny na dvě porce:
Dvě porce špaget uvařit v osolené vodě na “ skus“.
Příprava omáčky:
Olivový olej
1 malá cuketa
4 stroužky česneku
Fritovana rajčata ( ve skleničce)
20 gr strouhaného parmazánu
200 gr.krevet ( použila jsem mražené).
Zelená petrželka
Chilli.
Sůl a čerstvě mletý barevný pepř.
Příprava jídla:
Než se uvaří špagety 🍝, udělejte si omáčku.
Na olivovém oleji krátce osmahnout nakrájenou cuketu, zalít rajčatovou omáčkou, vmíchat nastrouhaný parmazán, pepř a už nevařte.
Špagety vložte do omáčky a nechte chviličku nasáknout.
Vmíchejte petrželku.
Na jedné pánvičce orestujte česnek a na druhé prohřejte krevety.( Netrapte krevety příliš dlouho, srazí se, že je budete těžko hledat ).
Servírujte na hlubší talíř, na vrch dejte krevetky a orestovaný česnek.
Dobrou chuť!