Domů » Ryba v těstíčku s dušeným pórkem.

Ryba v těstíčku s dušeným pórkem.

Suroviny na dvě porce:

2 Filety z Hake ryby
100 gr hladké mouky
150 ml studené vody

Špetka prášku do pečiva

Sůl
Slunečnicový olej na smažení.

Na přílohu:

2-3 pórky

Olivový olej, máslo.

Sůl, pepř.

Příprava jídla:

Omytý pórek nakrájet na kolečka a orestovat na olivovém oleji,osolit, opepřit.

Chvilku osmahnout, potom podlit trochou vody a 20 minut dusit.Po dokončení přidat kousek másla.

Na rybu připravit těstíčko:

100 gr hladké mouky

150 ml studené vody

Špetku prášku do pečiva a sůl.

Do hladkého těsta ponořit osolenou rybu a usmažit ve slunečnicovém oleji.(cca 10 minut).

Velmi jednoduché a chutné.


Komentáře

Translate »
Přejít nahoru