Dají se z ní vykouzlit lahodné pokrmy.
Zapojte fantazii a nebojte se rýže.
Arroz caldoso připravuju často a pokaždé si na ní pochutnáte.
Arroz caldoso v překladu, rýže ve vývaru se připravuje na skus ve větším množství vývaru a spoustou zeleniny.
Podívám se,zda půjde nahrát video,jinak se spokojte s výkladem.
Tak se video nepodařilo nahrát,spokojte se s obrázkem ,kde je začátek přípravy.
Jinak vedeo můžete vidět na mém instagramu.
Když jsem ještě žila v Česku,vim, že se lidi rýže bojí a přitom se z ni dá udělat výtečný pokrm.
Na velikou pánev nakrájet na větší kousky zeleninu,kterou máte rádi a orestujte ji na olivovém oleji.
Nezapomeňte na cibuli a česnek, rajčata a koření.
Na dvě porce 800 ml vývaru, sůl, pepř,kurkumu,sl.papriku, černucha semínka.
Přidejte rýži, krátce opečte a zalijte vývarem.
Dnes jsem pro změnu rozklepla vajíčka.
Fantazii se meze nekladou!!!
Tak to zkuste😋😋😋.
Dobrou chuť!