Domů » Kuřecí na černém pivu.

Kuřecí na černém pivu.

Suroviny na dvě porce:

Kuřecí paličky

1 velká cibule

1 malé černé pivo
4 brambory

Příloha:

1/2 cukety

Svazek zeleného chřestu

1/2 žlutá paprika

1/2 červená paprika

2 lžíce másla

Pepř a sůl

Příprava jídla:

Troubu zapnout na horký vzduch 200 stupňů Celsia.

Na pánvi opéct kuřecí paličky a na druhé pánvi restovat do měkka cibuli tak aby neztmavla.

Dušenou cibuli přendat do pekáčku a na ní rozprostřít opečené paličky.

Zalít černým pivem, pepř a sůl.

Dát do trouby na 40 minut.

Po 20 minutách pečení kuře obrátit a opéct z druhé strany.

Do druhého pekáčku dát péct brambory.

Zeleninu na přílohu krátce orestovat na másle.

Dobrou chuť!

Komentáře

Translate »
Přejít nahoru