Domů » Kroupy s houbami Chitake.

Kroupy s houbami Chitake.

Suroviny na dvě porce:

100 g suchých ječných krup
1/2 červené papriky

1/2 zelené papriky

3 stroužky česneku

2 vejce uvařená na měkko

1 sklenička sterilované Shitake ve slaném nálevu

50 g strouhaného sýra ke gratinování

Oregáno, sůl a pepř

Kysané okurky

Červená řepa

Příprava jídla:

Kroupy večer namočit, druhý den propláchnout a vařit do měkka cca 20 minut.

Na olivovém oleji osmahnout papriky, česnek a scezene Shitake, přidat vařené kroupy a sýr.

Servírujte s řepou,okurkou a vařeným vejcem, posypané sekanou jarní cibulkou

Levné, jednoduché, málo kalorické,ale přesto výživné jídlo.

Na Instagramu najdete více instruktážní fota a videa.

Instagram:

drahomira_tonerova

Dobrou chuť!

Komentáře

Translate »
Přejít nahoru