Suroviny na dvě porce:
100 g suchých ječných krup
1/2 červené papriky
1/2 zelené papriky
3 stroužky česneku
2 vejce uvařená na měkko
1 sklenička sterilované Shitake ve slaném nálevu
50 g strouhaného sýra ke gratinování
Oregáno, sůl a pepř
Kysané okurky
Červená řepa
Příprava jídla:
Kroupy večer namočit, druhý den propláchnout a vařit do měkka cca 20 minut.
Na olivovém oleji osmahnout papriky, česnek a scezene Shitake, přidat vařené kroupy a sýr.
Servírujte s řepou,okurkou a vařeným vejcem, posypané sekanou jarní cibulkou
Levné, jednoduché, málo kalorické,ale přesto výživné jídlo.
Na Instagramu najdete více instruktážní fota a videa.
Instagram:
drahomira_tonerova
Dobrou chuť!