Domů » Zeleninová paella s masovým vývarem a parmazánem.

Zeleninová paella s masovým vývarem a parmazánem.

Suroviny pro 2 porce:

  • Olivový olej
  • 1 Čerstvá červená paprika
  • 1 Cibule
  • 15 Cherry rajčátka
  • 3 Stroužky česneku
  • 1/2 Květáku
  • 200 ml kulatá rýže na paellu
  • 500 ml masový vývar
  • 1Pl Kurkuma
  • Špetka černého pepře
  • Podle chuti černý kmín
  • Drcená paprička Nora
  • Sůl
  • Hoblinky parmazanu
  • Zelené na ozdobu, může být cibulka,rukola.

Příprava:

Na paellovou pánev olivový olej.
Na to nakrájenou zeleninu kromě květáku a česneku,to osmahnout,pak přidat rýži a nakrájený česnek.Restovat až rýže vsákne olej.Po té zalít horkým vývarem a navrch dát malé růžičky květáku.Nechat přejít varem a snížit teplotu na minimum.Pak přikrýt alobalem a nechat dojít až je rýže na skus.(cca 15 minut).Nemichat!

Po vypnutí hoblinky parmazanu a zeleň.

Můžeme podávat.

Komentáře

Translate »
Přejít nahoru