Domů » Dušené hovězí maso na zelenině a červeném víně.

Dušené hovězí maso na zelenině a červeném víně.

Suroviny na dvě porce:

400 g hovězího masa

1 mrkev

1/2 cibule
Celer, kořenová petržel

3 bobkové listy

Černý celý pepř

Tymián

Rozmarýn

Sůl

Olivový olej

1/2 l suchého červeného vína

Brambory, mléko, máslo na kaši.

Příprava jídla:

Na ol.oleji zprudka opect maso aby se zatáhlo.

Maso vyjmout a do stejného pekáčku vložit zeleninu aby se orestovala.Po té maso vrátit zpět a zalít červeným vínem.

Dusit pomalu více než 3 hodiny.

Servírovat s bramborovou kaší.

Na obrázku moc vábně nevypadá,ale bylo to výborné 😀😋.

Dobrou chuť!

Komentáře

Translate »
Přejít nahoru