Suroviny na dvě porce:
- 400 gr vařené bílé fazole
- 200 gr drcených rajčat (může být z konzervy)
- 1/2 červené papriky
- 1/2 cukety
- 1/2 cibule
- 3 stroužky česneku
- Kousek chilli papričky
- Sůl, pepř
- Olivový olej
Příprava:
Na oleji osmahnout cibuli společně s nakrájenou červenou paprikou,pak přidat nakrájenou cuketu a až se vše orestuje, přidat česnek nakrájený na plátky.Po chvilce restování česneku přidat drcená rajčata a sůl s pepřem.
Podávám s vejcem vařeným na měkko,anebo se může dát vejce do pánve zastřít.Ta připravím tak, že do bublajícího
pokrmu vyklepnu vejce a vařečkou přisunuju bílek.Za několik okamžiků je vejce “ na měkko“… Jelikož jsem měla vejce vařená od snídaně, použila jsem je…
Tento pokrm nazývám „Rustikální Pánev“.Je to v mžiku hotovo.